fbpx

Отзиви от клиенти

Ваня Овчарова

Собственик на електронен магазин

Имаше един период, в който мислих да се отказвам от сайта си и точно в този момент срещнах Искра! Много бързо, лесно и на разбираем език разбрах къде съм грешала и какво трябва да поправя и променя, за да имам успех. Няма въпрос, на който да не съм получила отговор! А относно човекът Искра….гаранция, че винаги ще ви зареди с енергия и ще ви побутне в правилната насока. Благодаря ти, Исе!

Вероника Петрова

Бранд дизайн и идентичност в социалните мрежи

Толкова много енергия и способност да дава, да помага, да дърпа от дъното. За професионализма и личното отношение към всяка от нас, чудесно поднесените уроци и ежеседмични уъркшопи дори не говорим. Безценни. Само ще ви кажа, че се записах, за да изградя свой собствен сайт, а вчера, месец преди да свърши академията издадох първия си сайт за клиент и с това до момента върнах почти тройно инвестицията си. Струва ли си? Ще успеете ли? С тази академия няма начин да не успеете!

Дарина Гаврилова

Консултант Енергийна психология

Дори не се усетих, как ме хвана и завъртя във фунията си, Иси! Казах си – значи е много добра, щом улови мен, критичната, прецизната, неподатливата на рекламни хватки! Завладяна от чара ѝ, започнах да разбирам къде съм попаднала, чак като ми стана трудно и осъзнах колко много имам да свърша, преработя, науча абсолютно от нулата. Но пък неподправената ѝ усмивка и: “Е, какво толкова, ще го научиш! И аз така бях в началото.”, Още ми дават достатъчно кураж, за да продължа, вече с мое темпо да правя нов сайт, различна концепция за дейността си и увереността, че стъпка по стъпка вървя в правилната посока. Има толкова много споделена информация, грижа, внимание, поглед към проблеми и задачи не само технически, но и емоционално! За мен е истинска находка, както самата тя, така и прозорливата стъпка, първо да постави учениците си лице в лице с убежденията им и помогне да преодолеят онези, които им пречат в реализацията на желаната цел. Освен основното, кани полезни гости да споделят опит от първа ръка. Дава още косвена информация. Създава атмосфера на сътрудничество за лични и професионални контакти. Израства пред очите ни заедно с нас, защото не спира самата тя да учи. Благодаря ти сърцато момиче, предизвика ме за много промени, яснота, нов фокус, смелост, споделяне, сътрудничество! Продължавай, зарадвай и други стари и нови мечтатели!

Пепи Цанкова

Консултант по детски сън

Започнах бизнес с още една жена, но нямахме нужните знания за правене на сайт, а без добър сайт, нещата не вървят добре в днешно време. Попаднах на безплатна работилница и реших да погледна. И бях омагьосана. От Искра. Нямах колебания, че ще се запиша за бизнес академията, независимо, че нищо не разбирах от тази материя. Но Искра ми предаде от нейното спокойствие, завихри ме с високата си енергия и със завидно търпение, стъпка по стъпка започна да ме води в един непознат, но завладяващ нов свят. Няма неотговорен въпрос, няма неизяснен проблем. Всяка лекция беше ново знание, а всяка коуч среща – нетърпеливо чакано събитие. Защото Искра е не само професионалист, но и жена, която успя да ни превърне от група непознати в група хора, които нямаме търпение да споделим, да се похвалим, да се оплачем, да поискаме съвет, а това е безценно.

Започнахме и да правим малко по малко промени по сайта и той сякаш грейна. Точно, както свети Искра. Тя дава не само знания, Искра дава преживяване и осъзнаване, защото е истинска, защото и тя ни се довери и ни пусна в душата си. Исе, ти създаде общност! Ако искате да израствате, да имате стабилна подкрепа и в същото време, да се забавлявате, не се колебайте – подарете си Искра, заслужава си! ❤️️

Валентина Иванова

Фотограф

Записах се в Бизнес Академията, след като приключи работилницата. По принцип съм човек, който трудно взема решения, мисли дълго и се колебае, но тя ме спечели и действах импусивно. Много доволна съм от всичко научено, а имаше доста неща, за които за първи път чух. Лекциите са поднесени на разбираем език, обяснено е детайлно и с примери. Исето дава кураж постоянно, насърчава ни и ни подкрепя. И не на последно място Академията създава приятелства, имаме си много позитивна групичка с чудесни дами, готови да помогнат винаги! Благодаря, Исе!

София Ангелова

Собственик на център за модерно образование

Искра е истински ролеви модел, невероятен професионалист, изключително бърза, точна, прецизна във всичко, готова да се притече на помощ на всеки във всичко! Това е много повече от бизнес академия – това е едно приказно вълшебно място от подкрепящи хора, които Искра направлява и не оставя да се отклонят от целта си дори за миг! Доверете ѝ се и няма да съжалите и за момент. Инвестирате в нещо наистина голямо, стойностно и устойчиво 💜

Деси Тотева

Собственик на счетоводна фирма

Преди да се включа в Бизнес академията на Искра имах сайт и пусках реклами в гугъл и Фейсбук, но нямах никаква идея какво да поръчам на фирмата, която ги правеше, как да разчитам получените резултати, какво е това SEO… Чувала бях, че Искра е много добра, но пък вземала скъпо и си мислех, че не ми е по джоба.

Когато в края на работилницата „Моя успешен бизнес“ научих за Бизнес академията се включих веднага, защото знаех, че ще получа знания от доказал се професионалист и защото много ми допадна начина, по който Искра води обученията – на нормален език, съобразен с нивото на участниците, с усмивка и разбиране.

При Искра няма самоцелна теория. Тя обяснява всичко, от което имаме нужда от гледна точка на това как да го ползваме в практиката. Отговаря на всякакви въпроси, свързани с дигиталния маркетинг, правенето на сайтове и SEO. Споделя своя опит, безплатни и платени ресурси, трикове и съвети как да направим това, което искаме по-лесно, по-добре и не на последно място – без излишни разходи.

Сега, в края на академията знам на какво да обърна внимание когато правя реклама в гугъл, как да чета статистиката и да измервам резултатите, знам основните правила, които да спазвам при създаване на съдържание за сайта си, за да бъде той по-видим, знам смисъла на специфичните термини.

И най-доброто от всичко – имам спокойствието, че дори и нещо да не съм разбрала или да не мога да се справя, имам от къде да получа навременна и компетентна помощ с разбирането и огромната зареждаща усмивка на Искра. Благодаря ти от сърце, Исе!

И ако някой има съмнения за стойността, която дава работата с Искра, може да се свърже с мен на office@varnaaccount.com. Ще се радвам да поговоря с него за това.

Деси Христова

Собственик на бизнес и създател на творчески програми

Включих се в Бизнес академията на Искра без особени колебания, т.к. представянето беше много добро и имах ясна представа какво ще науча. Допадна ми и нейната енергия, това за мен е супер важно.

Започнах с вълнение и ентусиазъм, които са наистина непрестанни и през месеците на академията. Разнообразно съдържание, много добра структура на лекциите, последователност в методите и идеите, ценни сесии за обсъждане на казуси и идеи. Всъщност, аз отдавна търсех точно такова обучение, което да попълни дупките с липсващи знания, за да мога по-оптимално да управлявам бизнеса си. Описвам го буквално като пъзел с липсващи парчета и с огромно удовлетворение към днешна дата мога да кажа, че Искра ми подаде всички липсващи части от моя пъзел.

Сега съм много по-уверена по темата уебсайт и всички особености покрай неговото създаване, структуриране, оптимизация. Всички допълнителни теми са изключително ценни, за което благодаря!

Бих искала да добавя и чисто човешката страна на нещата, защото Искра успя да създаде условия на подкрепа и взаимност, и в нашата първа група наистина успяваме да взаимодействаме, да си помагаме, да горим заедно в идеите си. И виждам израстването на всички прекрасни дами, с които работим вече толкова време заедно!

Благодаря отново за всичко и разбира се, препоръчвам академията с две ръце!

Боряна Паскалева

Управител на фирма и съдружник в арт студио

Бях много щастлива, че на безплатната работилница Искра ни предложи да се включим в Бизнес Академията.

Има много реклами за подобни онлайн обучения, но за мен нямаше и грам колебание, че искам да се включа точно в това 🙂 Условията ме устройваха идеално, програмата също. Имах известни притеснения, дали това, че е онлайн ще има достатъчно резултат, но още след първите 2 лекции всички притеснения изчезнаха.

Искра е прекрасен и естествен човек, който успява да привлече вниманието на аудиторията и да го задържи достатъчно дълго, за да има полза за всички участници. Лекциите бяха идеално структурирани, лесни за възприиемане и когато има нещо неясно винаги получавахме отговор. Коучинг сесиите също бяха много полезни и от тях се затвърждаваха знанията, получени от лекциите.

Иси, искам да ти Благодаря за професионалното отношение, за старанието, търпението и енергията, която ни даде, за да станем по-уверени, по-сигурни в себе си и мотивирани да продължаваме да се развиваме. Благодаря за неспирната работа, разнообразието на лекциите, гост-лекторите и споделянето на информация. През цялото време съм усещала подкрепа и желание от твоя страна да ни насочваш в най-правилната посока за нашите бизнеси.

Възхищавам се как успя през цялото време да балансираш между бизнесите с продукти и тези с услуги, между стартиращи и вече разработени бизнеси. Очевидно ти се отдава 🙂 Пожелавам ти много здраве, успех, късмет и да си все така позитивна. С удоволствие ще се включвам отново в твои обучения 🙂

Милка Калоферова

Собственик на магазин за козметика

Горещо препоръчвам!

Във всеки един момент се чувствах обгрижвана от един професионалист.

Искра е истинска, земна и това, което го прави е с любов и сърце!

Борислава Къчева

Майстор на плетени играчки

Преди да се запиша за Бизнес Академията се притеснявах, че може би този разход не си заслужава. Заслужава си с главно З! Освен незаменими знания, Искра предлага и изключително много подкрепа по време на процеса, независимо дали си в крачка с обучението или не!

Диляна Игнатова

Юрист и медиатор

Мислех си, че ще трупам само знания, които да прилагам по-късно. Оказа се, че Искра, съветите ѝ, общността, която се изгради, ми помогнаха да направя първата крачка към мечтата си и всеки ден да напредвам с малки стъпки, неусетно. Вече имам закупен домейн и хостинг и изграждам сайта си. Подкрепата, която получих в Академията е не само със знания, умения, но и една настройка и хъс за успех, които ме водят напред.

Препоръчвам с две ръце да се доверите на Искра и да станете част от Академията! 🙂

Теодора Иванова

Собственик на онлайн магазин за детски дрехи

Записах се в Бизнес Академията много несигурна в себе си, но с огромно желание да успея да постигна целта си. С огромната помощ на Искра, аз се чувствам супер сигурна вече в мен, забелязвам как нещата постепенно сами се нареждат, виждам и намирам постоянно нови възможности и идеи, с които да се захвана и вече знам, че ще постигна всичко!

Бизнес Академията е най-добрата ми инвестиция в мен самата!

Благодаря ти Исе! ❤️️

Емилия Донова

Производител на комплекти и материали за творчество

Участвах в безплатни уебинари и си купувах различни курсове с надеждата нещо да ми помогне да развия бизнеса си. Записах се на работилницата по-скоро по инерция, без да имам някакви определени очаквания. Обаче, нещо в това момиче ме грабна още в началото. Усетих, че това е моят човек.

Включването ми в Академията е може би най-правилното решение в живота ми досега. Това беше едно невероятно приключение за мен. Никога не съм си представяла, че някой може да ме накара да пиша и да споделям в група, да се показвам и да говоря пред хора на живите коучинг сесии.

Искра е един прекрасен млад човек. Дава всичко от себе си и го прави с много любов. Дори и най-сложните неща обяснява на “човешки” език. Атмосферата, която създаде в Академията, е невероятна. Получих огромно количество знания за дигиталния маркетинг и усещам, че сайтът, който започнах от нулата, ще бъде успешен.

Който се включи в Академията на Искра, няма да съжалява.

Мария Ойманова

Организатор на събития

Записах се за “Бизнес Академията с Искра Евтимова”, защото първо се записах за работилницата “Моят успешен бизнес”. Може би защото беше безплатна, а и резонираше с мисълта ми “Как да успея да се справя, да създам и развия успешен бизнес”, за което ще ми е нужен сайт и правилната реклама /може да имам хиляди идеи и успешни проекти, но някой трябва да научи за тях/. Никой с нищо не ме задължаваше, ако не ми допадне и е нещо бля-бля празни приказки, напускам, блокирам и край. Аз съм критикар, но Искра ме плени с усмивка, неподправена и открита, беше притеснена, имаше лапсуси, но желанието ѝ да ни помогне беше повече от ясно. Зариби ме/ вкараме във фунията/. Не знаех какво точно да очаквам, но думите ѝ “За да получите, трябва да дадете нещо от себе, нещо безплатно и полезно” може би ме убедиха, бях сигурна, че ще съм крачка напред към успеха. Записах се за Академията и въпреки, че доста изоставам, мога да гледам видеата и да се справям с моето си темпо. Няма друго място, на което да получаваш подкрепа от почти непознати, да знаеш, че не си единствената, която си блъска главата, пада, става, но продължава да следва мечтите си. Един от първите и любими уроци беше “Вярвай в себе си” и “БлагоДаря”. Искра е неспокоен дух, винаги търсеща, помагаща, тя се раздава, тя успява и се вдъхновява от успеха на своите ученички. Благодаря ти🍀

Дарина Стоянова

Преподавател по испански по метода на сугестопедията

Записах се много спонтанно в Академията, но впоследствие разбрах защо. Определено енергията на Искра, знанията, които сподели с нас, Академията и общността дадоха тласък на бизнес начинанието ми и го превърнаха в реалност.

Ползите за мен са цялостни – видими и невидими – нови познания, подкрепа, насърчаване, обратна връзка, нови приятелства. Благодаря!

Даф Ни С.Д.

Автор и илюстратор

Цялостното преживяване ще го опиша като процес на себеразгръщане. То се случва и с мен и с другите момичета. Казвам «случва», защото нашата прекрасна Искра намери начин да продължим съвместната си работа като група и след края на активното обучение – голям плюс е да имаш подкрепа именно в най-ранните стъпки от бизнес прохождането си.

Анна Михова

Юрист

Решението да се запиша за академията беше изключително импулсивно. 😀 Енергията и магнетизма на Искра са толкова завладяващи, че не разбрах как се записах. Не знаех нито какво искам да правя, нито какво да очаквам. Е, оказа се, че точно от това съм имала нужда. Вярвам, че един ден ще разказвам, как всичко започна от една бизнес академия на една готина мацка, която не просто ме научи, без да се пести, на това как се прави сайт от нулата, как се оптимизира и рекламира, но и на нов начин на мислене. Лайф коуч и бизнес академия в едно.
Благодаря, Исе! 😀

Ваня Бенчева

Собственик на магазин за детски килимчета и играчки

Бизнес Академията на Искра е мястото, където се разрешиха всички проблеми и дилеми свързани със сайта ми. Много ми хареса първата част, в която Искра ни стимулира да се справим със страхове, стари блокажи и всички негативни мисли. Тя ми даде увереност, че мога и ще се справя, защото не е ли това най – важното – да вярваме в себе си!

Искра те хваща за ръката и те води от А до Я, за да може накрая да имаш успешен сайт с много продажби! Благодаря!

Петя Косева

Life & Mission Coach, Кариерен консултант

😍За мен това е най-ефективната и стойностна програма за придвижване напред по отношение на собствена дейност, бизнес, практика или който каквото си има!

Желанието ми да се запиша беше толкова силно и в същото време се бореше с мисълта, че е необходимо да си завърша другите курсове, които карам … и колебанието дали няма да се превърне отново в поредното закупено нещо, което не успявам да свърша както ми иска. Минах през доста колебания, записах се, преминах и през някои самокритики как пак съм тук и не успявам да вървя с темпото, което искам и т.н.

В момента съм толкова доволна и БлагоДарна, защото получих резултат, който не съм си представяла, че ще получа точно от тази Академия 🙂 БлагоДаря си, че се записах, защото успях да си създам няколко полезни навика на постоянство и последователност, нещо към което се стремя и желая от години. ❤️️ Препоръчвам от сърце! ❤️️ и душа!

БлагоДаря ти, Исе! Средата, която създаваш е вдъхновяваща, подкрепяща, сигурна и спокойна едновременно… и изненадващи и непланирани проявления се появяват 😍И да, ще си свърша и другата работа, за която се записах изначално 😄

БлагоДаря за подкрепата и на всички дами и момчето на Исето! 😍 Ахааа да се усетя паднала и ми излиза някое палаво напомнящо постче от Исето и докато мина през споделянията на момичетата и съм вече на друго място.

Вдъхновена съм и да споделя, че през последния месец започнаха изведнъж да се развързват и разгръщат няколко паралелни професионални плана от изненадващи за мен места и посоки.

Всички избори, които правим имат значение! Знам, че фактът, че съм тук също си изиграва своята роля 😎 😍🥰