fbpx

Маркетинг и
SEO консултации

Чудите ли се как да създадете ефективен сайт, който да Ви носи повече продажби? А може би кой канал за реклама е удачен за Вашия бизнес? Или пък как да настроите платени си реклами, така че с минимален разход да имате максимална печалба?

Има по-лесен и по-бърз начин

Представете си какво би било да имате човек с практически опит в различни бизнеси, с когото да обсъдите това, върху което работите в момента. Да можете да почерпите от опита му и да използвате вече работещите стратегии, вместо тепърва да откривате топлата вода. Какво би било да можете да използвате жокера “Попитай приятел”, когато блокирате и не знаете как да продължите с някоя стратегия или настройка?

Какво би Ви струвало да изберете по-трудния и по-бавен път да търсите сами отговора, вместо да използвате преките пътечки? Време, което може да бъде прекарано с любими хора, нерви, безсънни нощи, пари?

Много обичам израза Work smarter, not harder

(Работи умно, а не усилено). И затова…

Какво може да включва маркетинг и бизнес консултацията?

  • Одит на текущата маркетинг стратегия на бизнеса Ви – какво работи, какво не и какво да промените.
  • План за оптимизация на сайта Ви (SEO) – как да привлечете повече потенциални клиенти от Google, които да превърнете в реални.
  • Стратегия за бъдещия Ви сайт – домейн, URL структура, ключови думи, елементи на сайта и т.н, за да му дадете добър първоначален старт в Google.
  • Стратегия за подобряване на текущите резултати на платените реклами в Google и/или Facebook – как да увеличите продажбите и да намалите разходите.
  • Споделяне на екрана, ако искате по време на консултацията заедно да направим необходимите корекции по настройките.
  • Брейнсторминг по Ваш бизнес/маркетинг казус.

Аз съм тук за Вас

Не е лесно сами да стартираме бизнес или да ръководим такъв успешно. Знам го от личен опит. Като се дръпне чертата, излиза в пъти по-евтино да се поговори с консултант, който да Ви даде правилните насоки от началото, да Ви спести време и да предотврати допускането на някои скъпоструващи грешки. Колко по-бързо и приятно можете да развиете бизнеса си, ако имате човек, който да Ви насочва в правилната посока? 

Когато пътуваме за някъде, използваме навигация, за да стигнем бързо и лесно до желаната дестинация, но често с бизнеса си не процедираме така. Е, консултатите са Вашата навигация към успешния бизнес, за да може пътуването до целта да бъде приятно

Пакети за
консултации

И трите пакета включват:

  • по един онлайн разговор на седмица с продължителност до 1 час, в който ще обсъдим резултатите от задачите от предходната седмица и новите стъпки, които да предприемете, спрямо бизнеса Ви и етапа на развитие.
  • неограничено отговаряне на въпроси по имейл/чат между сесиите, за да може работата да върви гладко и да получавате пълна подкрепа навреме.
  • пакет 12 седмици включва и достъп до обученията от Бизнес Академията

Пакет 4 седмици

797 лв.

Пакет 8 седмици

1397 лв.

Пакет 12 седмици

1997 лв.

Запишете си час за 15-минутен безплатен опознавателен разговор, за да открием дали мога да Ви бъда полезна и ако да, кой пакет е най-подходящ за Вас