Подаръчета

Получете полезна информация и знания безплатно

    Кой иска подаръци?

Знам колко е трудно човек да се довери на някого, когото не познава и то през интернет. С толкова много различни сайтове и тонове информация навсякъде е изключително сложно човек да прецени кое е вярно и кого да следва. Чудите се “Това дали ще ми бъде полезно или е поредната заблуждаваща маркетинг стратегия, в която обещават света и накрая – нищо?”

Така че, за да се опознаем и да ми се доверите, съм Ви подготвила няколко подаръчета, които можете да си свалите и да използвате по всяко време. Защо да допускате грешките, които аз съм правила и са ми коствали време и пари, като можете направо да се поучите от тях и да имате цялата информация филтрирана и систематизирана на едно място? Със здраве да си ги ползвате

58 SEO & CRO точки
Чеклист за създаване на нов сайт и одит

Не е ли малко натоварващо да се опитвате да не пропуснете нещо, когато създавате сайт?

На мен определено ми идваше затормозяващо и все забравях по нещо, затова направих чеклиста. Обожавам списъци. Спестяват време и усилия и всичко е систематизирано на едно място. Няма вече събуждания в 3 през нощта с “Леле, забравих мета описанията”.

Чеклиста покрива 4 основни теми:

  • Първоначални задачи
  • Елементи на сайта
  • SEO подсказки
  • Съвети за оптимизация на конверсията (CRO)

Винаги можете да добавите още елементи към чеклистата, тъй като тук съм включила основните неща.

Безплатен наръчник

“Избегнете тези 7 скъпоструващи грешки, когато създавате сайта си”

Без повече скъпоструващи грешки!

Сега имате този мини справочник с основните неща какво трябва и не трябва да правите, когато създавате сайта си. Този безплатен онлайн наръчник ще ви спести много време, пари и нерви.

Ако искате да създадете сайт или вече имате такъв, но не сте напълно доволни от резултатите, изтеглете наръчника и вижте дали не сте допуснали някоя от 7-те грешки.

Ще намерите и съвети как да ги оправите. А най-хубавата част? Тези съвети са лесни за прилагане, дори и да нямате никакви IT умения.

Щом сте тук, значи сте в процес на изграждане или оптимизиране на вашия сайт. В такъв случай, не пропускайте да погледнете блога. Старая се да публикувам подробни и максимално полезни статии за създаването на бизнес, маркетинг, оптимизацията на сайт, платени реклами и т.н. Ако искате да получавате известия, когато публикувам нова статия, не забравяйте да се абонирате за сайта

Искате ли безплатни маркетинг и SEO съвети директно във вашата поща?

    През седмица. Отпиши се по всяко време.