Готови ли сте да създадете и развиете бизнеса си тази година?

Научете стъпка по стъпка как да създадете, оптимизирате и рекламирате сайта си за повече продажби, дори да нямате предишен опит в маркетинга. Това е бизнес академия за всички активни и решителни хора, които мечтаят да живеят по своите правила!

Мисията на Бизнес Академията (и моята) е…

да ви помогне да заживеете по мечтания за вас начин – да имате повече време за семейството си, да пътувате, да се наслаждавате на живота – или с една дума – СВОБОДА. Как? Като ви даде нужните знания и подкрепа в създаването и развитието на бизнес, който ще обичате.

 • Омръзна ли ви да работите за някой друг? Дори може би имате работа, която не ви носи удовлетворение? Дойде ли ви до гуша да имате таван на месечните доходи и да се чудите как да балансирате между работа и семейство?
 • Прокрадва ли се завист към всички онези щастливи лица във Фейсбук и Инстаграм, които обикалят света и живеят ВАШИЯТ мечтан живот? Мислите ли си “Защо те могат, а аз не?”
 • Объркани ли сте каква стратегия и програми да използвате, когато създавате и развивате бизнеса си? Готови ли сте да получите напътствия и подкрепа, за да развиете пълния си потенциал и най-сетне да изградите живота си така, както ВИЕ искате?

Ако сте отговорили с “ О, да! ” поне на един от горните въпроси, значи сте попаднали на правилното място.

3 основни причини защо хората се провалят
в създаването на своя онлайн бизнес

Лимитиращи
вярвания

Има десетки стратегии как да се стартира онлайн бизнес и въпреки това повечето хора се провалят, защото позволяват на техните ограничаващи вярвания да ги спрат. Дори най-добрата стратегия е безполезна за човек с грешната мисловна нагласа. Работата върху тези ограничаващи мисли е решаваща за вашия успех.

Маркетинг
стратегия

Истината е, че може да сте най-добрият специалист във вашата сфера, но ако хората никога не са чували за вас, не ви харесват и не ви вярват, те няма да купят от вас. Веднъж взели решението да създадете успешен бизнес, трябва да си обещаете системно да се показвате пред своите потенциални клиенти с правилната маркетинг стратегия.

Фокус, фокус,
фокус

Често се чувстваме объркани от информация, която намираме в интернет и всички съвети от гурута, приятели и роднини. Това може да ни попречи да действаме. Решението е да следвате една стратегия, да се фокусирате само върху една задача в даден момент и да предприемете действията, които ще дадат най-голям резултат.

Крайно време е …

да се отдадете на целта и мечтата си! Обещайте си, че ще направите всичко необходимо, за да живеете така, както мечтаете! Може да се случи за година, а може да отнеме и няколко. Но хей, времето така или иначе си минава! Какво избирате – след година-две-три да сте с успешен бизнес и да изживявате мечтите си или да сте на същото място, където сте днес?

Представете си
как бихте се чувствали ако:

 • Се отървете от повечето си ограничаващи вярвания, които ви пречат да създадете успешен бизнес и най-сетне да разгърнете пълния си потенциал.
 • Имате и следвате една доказана и ясна стратегия, обяснена по разбираем начин. Това може да ви спести месеци, дори години безрезултатно ровене в интернет и чудене какво да пробвате, надявайки се, че този път ще нацелите правилните действия.
 • Не трябва сами да откривате кои от хилядите бизнес софтуери да използвате.
 • През цялото време имате подкрепа и напътствия от екип, който искрено се интересува от вашия успех и ще го празнува заедно с вас.
 • Поставите началото на новия си живот – живот по вашите правила. Най-после!

Всичко това е възможно!

Събрах целия си опит в бизнеса и маркетинга от последните 10+ години и създадох тази коучинг програма да подкрепи всички вас, които сте готови да превърнете мечтите си в реалност!

Споделяния
от клиенти

Рени Костадинова

Фрийлансър

Искра е толкова положителна и харизматична, че трудно остава незабелязана. Страхотен преподавател, с голямо търпение, знания и енергия. Благодаря ти

Иво Ненчев

Програмист

Искра има подход към курсистите си и успява да предаде изключително добре подбраният материал за SEO оптимизация и Google Ads. Преподава с желание и хъс за усъвършенстване. Винаги е в крак с последните новости в тази сфера и умело работи върху това да гони перфектните резултати. Благодаря.

Красимира Тодорова

Собственик на електронен магазин

Перфектна организация! Материалът беше предаден на разбираем език. Информацията беше полезна, както за начинаещи, така и за напреднали. Искра е уникален преподавател – динамична, енергична и много позитивна. Много ти благодаря!

Ето какво ще получите, когато се включите в Бизнес Академията:

Правилната ментална нагласа за успешен бизнес

Кратък, но ефективен курс за развиване на правилната ментална нагласа и елиминиране на някои ограничаващи вярвания какво можете да постигнете. Ще се научите да си поставяте реалистични очаквания и да тренирате постоянството си, за да не се откажете, когато се появят някои предизвикателства (ако се продаваше отделно – 420 лв.)

оптимизация (SEO)

Подробен курс за оптимизация (SEO) на разбираем език, така че да можете да създадете сайта си по начин, който да му помогне с времето да се изкачва до топ позициите в Google и да печели все повече видимост и трафик (ако се продаваше отделно – 997 лв.)

платени реклами в Google

Курс за платени реклами в Google (Google Search Ads) с най-важните елементи, за да намалите разходите и успешно да управлявате печеливши рекламни кампании за вас и вашите клиенти (ако се продаваше отделно – 997 лв.)

подобряване на конверсията

Курс за подобряване на конверсията (реализациите), така че повече от органичните и платените посетители на сайта ви да се превърнат в клиенти (ако се продаваше отделно – 297 лв.)

платени Facebook реклами

Курс за платени Facebook реклами с основните елементи, така че да създавате и управлявате ефективни реклами (ако се продаваше отделно – 697 лв.)

4 групови коучинг разговора на месец

4 групови коучинг разговора на месец с мен( 5 месеца х 4 = общо 20), за да зададете въпросите си и да получите насоки (ако се продаваше отделно – 400 лв.)

Постове за споделяне на прогреса всяка седмица

Постове за споделяне на прогреса всяка седмица, за да поддържате мотивацията си и да завършвате всяка задача от процеса (ако се продаваше отделно – 120 лв.)

Силно вярвам, че липсата на обратна връзка по поставените задачи е една от основните причини хората да не постигат желания резултат с други курсове. Тъй като стремежът ми е да ви подкрепям през целия ви път, а и за да ви помогна да вземето решението да се включите в програмата още по-лесно, съм ви подготвила
тези уникални бонуси.
С тях ще знаете, че се движите в правилната посока и се доближавате до мечтания бизнес и начин на живот.

Бонус 1:

Обратна връзка за всички елементи на една страница от сайта ви, за да знаете дали правилно сте изпълнили задачите и какво може да се подобри (ако се продаваше отделно – 300 лв.)

Бонус 2:

Обратна връзка за всички елементи на една реклама, за да знаете дали правилно сте изпълнили задачите и какво може да се подобри (ако се продаваше отделно – 300 лв.)

Бонус 3:

Затворена Facebook общност от хора със сходни цели, възгледи и мечти (стойност БЕЗЦЕННО)

Да, точно така! Това е уникална комбинация между детайлен онлайн курс как да създадете, оптимизирате и рекламирате сайта си за повече продажби и коучинг програма с обратна връзка. По този начин ще знаете, че се движите в правилната посока към създаването на вашия успешен онлайн бизнес.

Готови ли сте да създадете и разрастнете вашият онлайн бизнес и да поставите началото на мечтания начин на живот?

Да надзърнем в бъдещето…

Представете си, че вече сте го направили:

 • Сайтът ви е готов и празнувате първата си продажба, първото получено плащане или дори повишаването на месечния оборот
 • Чувствате се уверени, че можете да разраснете бизнеса си с правилните стратегии
 • Свободни сте да работите, от където пожелаете
 • Вие решавате с кои клиенти да работите
 • Имате допълнителен източник на доход или дори сте постигнали финансова независимост
 • Нямате фиксирано работно време и няма нужда да искате разрешение, за да си свършите някоя ежедневна задача по средата на деня – да вземете децата от училище или да пиете кафе с приятел
 • Имате възможността да сте полезни на стотици, дори хиляди хора с вашите услуги/продукти, така че в края на деня да се чувствате удовлетворени и да си лягате с усмивка
 • Изцяло от вас зависи какво, как и кога ще правите, така че можете да организирате живота си така, както мечтаете.

Чувството е прекрасно, нали? Вълшебно, магично, фантастично! Възможностите са безкрайни и всичко зависи от вас. И да, абсолютно постижимо е!

Можете да живеете така, както мечтаете!
Можете да постигнете всичко!

Тази Бизнес Академия E за вас, ако:

 • Имате или искате да имате бизнес, предлагащ услуги – консултантации, курсове, маркетинг, масажи, маникюр, спа, фризури, почистване, кетъринг, фотография, и т.н. или бутиков бизнес с ръчно изработени продукти.
 • Имате нужда от знания, напътствия и подкрепа в създаването и развитието на вашия бизнес.
 • Сте готови да свършите нужната работа, за да постигнете целите си.
 • Разбирате, че вашият успех е ваша отговорност и той няма да се случи за една нощ.
 • Сте позитивна и подкрепяща личност. Внимавам кой е част от Facebook общността ни, тъй като искам тя да е място, на което спокойно да задавате въпроси, да споделяте идеи и да се мотивирате.
 • Сте готови да се забавлявате докато създавате, оптимизирате и рекламирате сайта си. Стресът е ненужен и развитието на един бизнес може да е изключително приятен процес с правилната подкрепа и ментална нагласа.
 • Уважавате времето ми и разбирате, че това е групова коучинг програма. Ще има редовни онлайн срещи, на които ще можете да задавате своите въпроси.
 • Отговорни сте и внимателно четете и гледате предоставените материали преди да зададете въпрос. Има голяма вероятност да откриете отговора в тях. Ако не, с радост ще отговоря на въпросите ви на груповите срещи.

СТЕ МЕЧТАТЕЛ, КОЙТО САМ КРОИ СЪДБАТА СИ И ИСКА ДА ОСТАВИ ПОЗИТИВНА СЛЕДА В СВЕТА

Тази Бизнес Академия НЕ е за вас, ако:

 • Имате или искате да имате онлайн магазин със стотици, дори хиляди продукти. Въпреки че основите на създаването на сайт са същите, има някои допълнителни технически настройки, които не са засегнати в програмата.
 • Сте негативна личност – както споменах, много внимавам настроението и тонът на общността ни да са позитивни и подкрепящи, защото правилната нагласа е основата на вашия успех.
 • Очаквате да постигнете целите си просто като се включите в програмата без да положите необходимите усилия. Това НЕ е схема за бързо забогатяване.

Какво казват
курсистите за обучението

Гергана Георгиева

Изключително голям професионалист, настроен friendly и обръщащ внимание на всеки един индивидуално. Дава всевъзможни лесни примери с цел да усвоиш материала SEO оптимизация и Google Adwords. Препоръчвам на 100%

Ваня Долапчиева

Няколко седмици Искра беше мой ментор в света на SEO и Google Ads. Като човек и учител тя има някои от най-ценните качества, а именно приятелски настроена, позитивна и може да привлече вниманието и интереса на събеседника си. След като завърших курса си с нея, CTR на рекламите ни в Google е по-добър от всякога. Искра е най-добрата!

Атанас Атанасов

Всички SEO курсове, на които присъствах, бяха добре организирани и преподавани от човек с много опит и знания в сферата. Курсовете са много ценни и научих много нови неща. Всичко, което Искра обяснява и показва, е на база години практика, четене и тестване. 10/10

Някои въпроси и съмнения,
които може да имате:

Колко време продължава академията?

Академията е 6 месеца. След тях можете да продължите да сте част от групата за 50 лева на месец. Защо 6? Защото е време да сложите краен срок на целите си и да действате. 6 месеца са достатъчно да завършите всички модули, но не и твърде много, че да загубите фокус.

Вече съм се записвал/а на подобни програми преди и не са сработвали.

С повечето от тях не постигате желаното, защото липсва частта с обратната връзка и с онлайн срещите за въпроси и отговори. Когато аз участвам в някой онлайн курс, винаги изникват въпроси и обикновено няма кого да попитам. Това води до зацикляне на едно място и често до напрежение и разочарование. Звучи ли познато? Не искам вие да изпитвате същото. Тук няма да бъдете оставени да се оправяте сами и ще имаме седмични групови онлайн срещи, където можете да задавате въпросите си и да получите подкрепата и съветите, от които се нуждаете.

Не съм сигурен/а, че съм готов/а за това.

Възможностите танцуват с тези, които вече са на дансинга. И всички притеснения “Аз достатъчно добър/а ли съм,” “Ами ако се проваля” и т.н. Са просто лимитиращи вярвания, с които ще се справим в началото на курса. Правилната ментална нагласа е решаваща за вашия успех (и щастливо бъдеще, ако трябва да съм честна). Така че спрете да отлагате и направете първата крачка към мечтания живот.

Много съм зает/а в момента за това

Ако не намерите време да построите бизнеса си както искате сега, винаги ще чувствате, че нямате време. А какво би било усещането да намерите това време, за да реализирате плановете си и да започнете да живеете както винаги сте желали? Можете ли да пропуснете час-два на седмица гледане на телевизия или Фейсбук и да го прехвърлите към постигането на мечтите си? Намирането на време е въпрос на поставяне на приоритети, а какво е по-важно от реализирането на мечтите?

Можете ли да гарантирате успеха ми?

Истината е, че единственият човек, който може да гарантира вашия успех сте ВИЕ. Ето защо съм включила модул за изграждането на правилната ментална нагласа. Обещавам да ви дам знанието и подкрепата, от които се нуждаете, за да създадете и развиете бизнеса си, а вие трябва да обещаете, че ще го приложите. Имаме ли сделка?

Нямам идея за бизнес все още. Академията ще ми помогне ли да я открия?

Бизнес Академията е предимно за хора, които вече имат поне бегла идея какво могат и искат да предложат на света. И въпреки че може да получите някаква яснота какви услуги/продукти да предлагате, за да ви е максимално полезно, бих ви препоръчала първо да помислите какво би ви доставяло удоволствие да правите и след това да се присъедините към програмата.

Усмивки от
обучения на живо

Не позволявайте още една година да си замине без да стартирате и развиете бизнеса, който ще обожавате и без да заживеете, както мечтаете. Готови ли сте да инвестирате в себе си и в бъдещето си?

Ето какво ще получите
в академията

 • Кратък, но ефективен курс за развиване на правилната ментална нагласа и елиминиране на някои ограничаващи вярвания какво можете да постигнете. Ще се научите да си поставяте реалистични очаквания и да тренирате постоянството си, за да не се откажете, когато се появят някои предизвикателства (ако се продаваше отделно – 420 лв.)
 • Подробен курс за оптимизация (SEO) на разбираем език, така че да можете да създадете сайта си по начин, който да му помогне с времето да се изкачва до топ позициите в Google и да печели все повече видимост и трафик (ако се продаваше отделно – 997 лв.)
 • Курс за платени реклами в Google (Google Search Ads) с най-важните елементи, за да намалите разходите и успешно да управлявате печеливши рекламни кампании за вас и вашите клиенти (ако се продаваше отделно – 997 лв.)
 • Курс за подобряване на конверсията (реализациите), така че повече от органичните и платените посетители на сайта ви да се превърнат в клиенти (ако се продаваше отделно – 297 лв.)
 • Курс за платени Facebook реклами с основните елементи, така че да създавате и управлявате ефективни реклами (ако се продаваше отделно – 697 лв.)
 • 4 групови коучинг разговора на месец с мен( 5 месеца х 4 = общо 20), за да зададете въпросите си и да получите насоки (ако се продаваше отделно – 400 лв.)
 • Постове за споделяне на прогреса всяка седмица, за да поддържате мотивацията си и да завършвате всяка задача от процеса (ако се продаваше отделно – 120 лв.)
 • БОНУС 1: обратна връзка за всички елементи на една страница от сайта ви, за да знаете дали правилно сте изпълнили задачите и какво може да се подобри (ако се продаваше отделно – 300 лв.)
 • БОНУС 2: обратна връзка за всички елементи на една реклама, за да знаете дали правилно сте изпълнили задачите и какво може да се подобри (ако се продаваше отделно – 300 лв.)
 • БОНУС 3: Затворена Facebook общност от хора със сходни цели, възгледи и мечти (стойност БЕЗЦЕННО)

Общата стойност на всичко, което ще получите е 4328 лв.
Но специалната цена за вас е само…

997 лв. еднократно

Спестете 125 лв.

6 вноски по 187 лв.

6 поредни месеца

Споделяния
от клиенти

Зизу Бо

Сватбена флористика

Искра, благодаря за знанието! Поднесено в твоя стил, беше учение и забавление. Изберете Искра ????Професионалист е!

Дими Петрова

Творец

Благодаря ти Искра за усмивката (твоята запазена марка), която в комбинация с позитивната енергия, която излъчваш, карат всеки да мисли, че „Няма невъзможни неща“!

Ярослав Караджов

Уеб дизайнер

Информацията беше представена по много приятен начин, с много практика. Искра даде много know-how без заобиколки. Силно я препоръчвам!

Да ви се представя накратко?

Аз съм онлайн маркетинг специалист с над 10 години опит в сферата. Работила съм за големи международни компании, ръководила съм екипи от над 25 човека – маркетолози, оптимизатори, дизайнери, програмисти – и сме създавали и рекламирали сайтове за България, Англия, Щатите, Ирландия и Австралия.

От 2016-та година имам удоволствието да водя групови и корпоративни обучения, както и да съм гост-лектор на много бизнес събития. През мои обучения са минали вече стотици курсисти и се радвам на изключителна обратна връзка от тях.

Автор съм на електронната книга “Наръчник на успешния сайт”, която за мое голямо щастие също получи много положителни отзиви и до момента е помогнала на стотици хора.

През 2018-та година бях представител на България в International Visitors Leadership Program – Жените в предприемачеството във Вашингтон, спонсорирана от Американското посолство, където се срещнахме 54 уникални бизнес дами от 54 държави.

До скоро само за хоби, но вече съм и сертифициран лайф коуч, за да мога да съм максимално полезна на всеки, присъединил се към програмата.

А в личен план… от 13.10.2021 съм и майка на прекрасната Карина, която обожавам.

Има причина да сте попаднали на тази страница

и тя не е, за да продължите да не правите нищо за мечтите си. Вие сте уникална личност и имате да дадете на света нещо, което само вие можете. Крайно време е да повярвате в себе си, да се покажете пред света и да разгърнете пълния си потенциал! Вселената обича и подкрепя смелите!

И в случай, че се нуждаете от допълнително (любящо) побутване, за да повярвате в себе си… ето и моята гаранция за връщане на парите

Включете се за 14 дни и ако решите, че Бизнес Академията не е за вас, ще ви върна таксата без да задавам никакви въпроси. Така няма какво да губите, но имате много какво да спечелите. Както винаги, решението е ваше.

И тъй като обожавам природата…

реших да ѝ помогнем малко. Част от печалбата ще бъде дарена на Гората.бг. За всеки един от Вас, който се включи в академията, ще бъдат купени и засадени 90 дръвчета. Поставям си смелата цел заедно да сме причината за 100 000 нови дръвчета. А защо не и 1 000 000 някой ден 🙂